Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
9
5
2
2
5

V-TAC Pécs, V-TAC LED kis-és nagykereskedés

7623 Pécs, Megyeri út 66

www.vtacledbolt.hu

+36706045890

info@vtacledbolt.hu

A vtacledbolt.hu a V-TAC LED termékeit forgalmazó webáruház. Termékeink között megtalálhatóak ugyanúgy, a legnépszerűbb és leggyakrabban keresett LED égők, mint az egyre jobban elterjedő LED szalagok, vagy az innovatív, és új design-t képviselő asztali lámpák.

Célunk, hogy egyre több felhasználó élvezhesse a nagyobb fényerősséget, amellett, hogy egyre alacsonyabb áramszámlát kell fizetnie. Ehhez pedig nincs szükség boltok felkeresésére, egy egyszerű internetes megrendeléssel, 3 munkanapon belül kézbe veheti kívánt termékeit. Terméklapjainkon feltüntettük melyik termékünk melyik hagyományos izzó teljesítményének felel meg, így Ön is könnyen kiszámolhatja melyik típusú LED égővel válthatja ki eddig használt hagyományos fényforrásait.

Termékeink nem csak hasznosak, hanem az igényes kivitelezésnek köszönhetően új design-t is képviselnek.  A LED égők nappali vagy hideg fehér fénye a megvilágított lakásnak vagy épületnek modernebb, fiatalosabb hatást kölcsönöz, míg ugyanez a terület hagyományos, sárgás fénnyel megvilágítva automatikusan régebbinek, idejétmúltnak tűnhet.