Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
7
0
2
6
1
8

Hírek

2018.12.02 21:05
Ismerje meg a V-TAC SMART termékcsaládunkat

Hogyan teremtsünk ünnepi hangulatvilágítást 30 másodperc alatt?


A karácsonyi ünnepek közeledtével, a legtöbb családban előkerülnek az ünnepi dekorációk, szobánk légkörét hangulatfények teszik igazán meghitté. Hangulatromboló tud lenni, ha az embernek sok időt kell a felszerelésre, beállításra és üzembe helyezésre szentelnie. Erre nyújtanak kényelmes és gyors megoltást a V-TAC SMART okos LED izzói és konnektorai.

Mitől okosak ezek a LED izzók és konnektorok?

Attól, hogy okostelefonunk segítségével tudjuk irányítani és programozni. Fejlett technológiának köszönhetően LED égők az RGB színskálán szinte bármely színárnyalatot képesek előállítani. Így a hétköznapokon és a különleges alkalmakkor is mindig tökéletes hangulatot képesek teremteni.

Az okos konnektorok is távirányíthatóak és akár programozhatóak is. Beállíthatjuk, hogy a nap melyik szakában kapcsoljon be és milyen hosszan maradjon bekapcsolva. Ezzel számtalan új és hasznos lehetőséget biztosít Önnek.

Természetesen, ezen termékek is megtalálhatóak webáruházunkban. Rendelje meg most, és akár három nap múlva már élvezheti is új hangulatvilágítását! Kattintson az alábbi linkre/gombra és tekintse meg kínálatunkat.