Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
8
3
5
4
3

Környezetvédelmi információk

Egyik szempont, a környezetbarát technológia. A LED-es termékek általában nem tartalmaznak higanyt, energiatakarékosak, így csökkentik a CO2 kibocsátást.  A kezdeti gyártástechnológia ugyan nem volt túl környezetbarát, de a gyártók elhivatott fejlesztéseinek köszönhetően egyre "zöldebbé" válik a LED technológia gyártástechnológiai oldalról is.

Másik szempont pedig, hogy hosszú élettartamuknak köszönhetően jóval kevesebb hulladék keletkezik használatukkal a hagyományos technológiákhoz képest. Ezt a hulladékot azonban ugyanúgy össze lehet gyűjteni újrahasznosításra. Leginkább akkor védjük környezetünket, ha ezeket a lámpahulladékokat nem a kommunális szemétbe dobjuk, hanem felkeressük a hozzánk legközelebb eső gyűjtőpontot vagy üzletet, és ott leadjuk. A begyűjtést, illetve a gyűjtőedények kihelyezését, elszállítását az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. végzi. Céljuk, hogy minél egyszerűbb és kényelmesebb megoldást kínáljanak a fogyasztók és felhasználók számára a lámpahulladékok visszavételére és begyűjtésére, ami magába foglalja a különböző kiégett izzók, fénycsövek (neoncsöveknek) és lámpatestek ingyenes elszállítását. A lámpahulladék begyűjtő pontjaink száma meghaladja a tízezret. Gyakorlatilag az ország összes kiskereskedelemmel foglalkozó üzlete, villamossági kis- és nagykereskedése, hulladékudvara, veszélyes hulladékgyűjtő vállalkozása, szelektíven gyűjtő önkormányzata.

A megfelelő visszagyűjtés és korszerű újrahasznosítás hatalmas mennyiségű újrahasznosítható anyagot biztosít az üvegipar és fémipar számára.

Kérjük, éljen Ön is az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. által nyújtott begyűjtési lehetőségekkel és a többi hulladékhoz hasonlóan bánjon környezetbarát módon a világítástechnikai hulladékokkal is!

Az Önhöz legközelebb eső lámpahulladék begyűjtő pont megtalálásához hívja  +36 (30) 222 2229-es telefonszámot.