Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
8
3
5
3
4

Legyen Ön is viszonteladónk

A V-TAC LED vezető szerepet tölt be a világ innovatív világítás technikai területén. Több mint 70 országban elérhető, közel 500 termékes, 1500 cikkszámos termékskálájával az egyik legnagyobb LED forgalmazó a piacon. A termékek minőségét jól tükrözi, hogy a V-TAC LED 2 év cseregaranciát vállal a teljes termékpalettájára.

A V-TAC LED központja Európában található, de jelen van a világ számos pontján, Angliától, az Egyesült Arab Emirátusokon keresztül egészen Indiáig. Termékeik ár-érték aránya miatt 4 év alatt a világvezető LED forgalmazói közé fejlődött.

És hogy miért? Mert a VTAC LED világítás márka 2007-es megalakulása óta, túlnőtte saját elvárásait az innováció, a technológiai fejlődés valamint a vevőinek és partnereinek nyújtott szolgáltatásai terén is. A szerény indulás után, viszonteladóik ma már több mint 70 országban és 5 kontinensen vannak jelen, égők millióit értékesítve és beragyogva számtalan család életét. A VTAC egyik fontos alappillére a folyamatos innováció. A márka mindig is arra törekedett, hogy bővítse egyre növekvő birodalmában a kiváló minőséget és a páratlan szolgáltatást. A V-TAC termékek használatának számos előnye megmutatkozik a felhasználói, illetve a környezetvédelem területén is. Például egy teljes háztartás minden fényforrásának LED-el történő megvilágításával egy átlagos család 70-90% megtakarítást érhet el a világításra felhasznált áram díjából úgy, hogy nem kell attól tartania, hogy csökken a fényerő. Sőt!  A LED égők fényereje többszöröse a hagyományos izzókénak, így az eddig sötét helyiségek is jóval nagyobb fényben pompázhatnak, jóval olcsóbban. Mivel ezek a termékek 20 000 üzemórát működnek átlagosan, így a környezetvédelem területén is innovációt jelent a LED fényforrások használata.

 A világ is elismeri fáradhatatlan erőiket, a termékek a következő nemzetközi minősítésekkel rendelkeznek: CE, RoHS, Dekra, TÜV, GS. És ez még nem minden, a VTAC büszke arra, hogy néhány termékük megkapta az UL minősítést is, amellyel más márka nem rendelkezik. Ez méltán bizonyítja a VTAC elkötelezettségét a kiváló minőség iránt. Folyamatosan bővülő kis – és nagykereskedelmi hálózata teszi a V-TAC- ot sikeressé Magyarországon is.

        

 

 

 

 

Érdeklődő neve
Telefonszám
E-mail cím
Termékeink iránt érdeklődik, mert Ön
Viszonteladó
Villanyszerelő, telepítő
Kérdés, megjegyzés